Pilkkivä amaryllis ja muuta joulua

homevialaura_olohuone1

homevialaura_olohuone3

homevialaura_olohuone6

homevialaura_olohuone2

homevialaura_olohuone4

homevialaura_olohuone5

En ole punaisten tonttu-ukkojen, jouluisten kappaverhojen ja tinkelitankelien ystävä ensinkään, mutta tuon joulua, tai talvea, kotiin muutamalla muulla asialla.

Jouluvalot, kynttilät, taljat ja valkoinen amaryllis ovat vakkareita. Tällä kertaa tosin amaryllis alkoi pilkkiä heti kättelyssä, joten siirsin kukan maljakkoon virkoamaan.

Valoiksi ostin ”ne”, monesta blogista ja lehdestä tutut Clasun valot. Hauskan ulkonäön lisäksi valot ovat kivan monikäyttöiset: ne sopivat sekä ulos että sisälle ja yhtä hyvin kesän puutarhajuhliin kuin jouluun.

Olkkarin kaapin päällä nojailee nyt myös maalaamani taulu. Onhan tuo vähän hassu levoton sotku, mutta itse tehty mikä itse tehty. Vain signeeraus puuttuu.

3 kommenttia artikkeliin ”Pilkkivä amaryllis ja muuta joulua

 1. Laura! Vihdoinkin!

  Olen varmasti viimeisen puolen vuoden aikana ”pinnaillut” joka ikisen ”pinnailemasi” kuvan ja miettinyt että miksi oi miksi hänellä ei ole blogia..

  Kunnes nyt,
  ilonpäivä :)

 2. Minäkin ilahduin tosi paljon, kun löysin blogisi viikonloppuna! Pinterestissä tosiaan olen jo sinulta inspiraatioita ammentanut ja nyt on tämä blogisi luettu alusta loppuun. :)

 3. Sanokaas muuta, vihdoinkin! Että tiedäkään, miten kauan vatvoin blogin aloittamisen kanssa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

  Ja samoin, onhan tässä tullut ”hieman” pinnailtua puolin ja toisin. ;) Ja muutenkin inspiroiduttua (ihanat blogit molemmilla, olen vakkarilukija).

  Tosi kiva kun jätitte kommenttia ja tervetuloa lukemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s