Miten sisustaisin lastenhuoneen

Ajatusleikeillä jatketaan, tällä kertaa sisustan kuvitteellisen lastenhuoneen. Tämäkään aihe ei ole meillä ajankohtainen, mutta lähipiirissä on sellainen baby boom, että innostuin pohtimaan lastenhuoneita. Yhden odottavan mamman kanssa pääsen lähiaikoina sisustuskierrokselle, joten tässä lämmittelyä sitäkin varten.Kuva 11
Itse pidän, yllätys yllätys, neutraaleista ja rauhallisista lastenhuoneista, jotka näyttävät pienten asukkaidensa näköisiltä, mutta joita ei ole ylisisustettu lasten kamoilla. Itse vierastan siis ajatusta siitä, että joka seinällä olisi kuviollinen tapetti boordeineen, ikkunoissa kirjavat verhot ja lattialla viisi eri Muumi- ja Angry Birds -mattoa. Ymmärrän kuitenkin, että totuus voi olla toinen varsinkin siinä vaiheessa kun asukkaalla alkaa olla omia mielipiteitä. Tämä onkin tällaisen asiasta mitään tietämättömän kuvitteellisen nipoäidin näkemys.
Kuva 12

Suosisin lastenhuoneessa pehmeitä värejä, joihin kontrastia voisi tuoda musta liitutaulu. Tuoli-ihmisenä en ehkä voisi vastustaa kiusausta pienikokoisesta Kartellin Lou Lou Ghost– tai Panton Junior -tuolista, ja suloinen näky voisi olla pienet mekot roikkumassa Hay Loop -naulakossa. Muuten suosisin varmasti Ikeaa huonekaluissa, joita eivät ole käytössä kovin pitkään, ja yrittäisin myös etsiä aarteita vanhojen tavaroiden liikkeistä. Lelut täytyisi voida heittää helposti erilaisiin koreihin tai arkkuihin, ja yksityiskohtana toimisi vaikka tyyny nimikirjaimesta. Tyyli olisi jällleen modernin klassinen, mutta mahdollisesti muuta kotia yhden asteen romanttisempi. Kollaasit löytyvät Polyvoresta ja inspiskuvat lähteineen Pinterestistä.

lastenhuone1
lastenhuone2
lastenhuone3
lastenhuone4
lastenhuone13
lastenhuone6
lastenhuone7
lastenhuone14
lastenhuone9

lastenhuone8
lastenhuone11
lastenhuone10
lastenhuone12

lastenhuone5

5 kommenttia artikkeliin ”Miten sisustaisin lastenhuoneen

  1. Nää kaksi haaveilupostausta oli tosi kivoja! Mulla on kanssa luonnoksissa lojumassa mökkipostaus ja hyvin samoilla linjoilla ollaan mökin suhteen, se ei tosiaan saa olla liian moderni tai täynnä viimeisintä elektroniikkaa!:) Täytyykin nyt sun postauksesta inspiroituneena väkertää se loppuun.. Ja mitä lastenhuoneeseen tulee, niin haluaisin joskus tulevaisuudessa löytää ehdottomasti sellaisen vanhan pulpetin lasten käyttöön, sellainen olisi niin söpö..

    1. Hei kiva kuulla! Näitä postauksia on ollut hauska tehdä, ja jos niitä on ollut myös hauska lukea, ehkä jatkan sarjaa vielä jollain huoneilla. Uuh, odotan kovasti mökkipostausta, voin kuvitella miten kauniita visioita sulla on. :) Totta, vanhat pulpetit on tosi hurmaavia!

  2. Siis niin kiva! Yritän sisustaa samalla periaatteella.
    Saako esittää toiveen? Millaisen vaatehuoneen tekisit?

    Ps. Tämä sun blogi on uusi tuttavuus ja olen koukussa!

    1. Moi Minttu! Kiitos kovasti. Tosi kiva, että löysit tänne ja että tykkäät. No saat esittää toiveen, mahtavaa! Teen mielelelläni postauksen vaatehuoneesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s