By Malene Birger

By_Malene_Birger
ByMaleneBirger_print3
ByMaleneBirger_shop
ByMaleneBirger_HQ_3
ByMaleneBirger_print2
ByMaleneBirger_shop_2
ByMaleneBirger_fashion
ByMaleneBirger_HQ
ByMaleneBirger_print
ByMaleneBirger_HQ_2
Esteetikkona huokailen tämän tästä kauniiden asioiden perään, mutta joskus syke nousee ihan kunnolla. Niin on tapahtunut By Malene Birgerin, ja erityisesti merkin uuden malliston ja mustavalkoisen kuosin myötä.

Rakastan paitsi By Malenen Birgerin tuotteita myös visuaalista ilmettä – logoa, putiikkeja, paperikasseja – ja saan kaikesta valtavasti inspiraatiota sekä vaatekaappiin että kotiin. Malene itse on taidokas nainen sisustamaan ja monet varmaan muistavat ainakin hänen mielettömät taideseinänsä.

Omistan merkiltä Urban A -liikkeestä ostetun tuoksukynttilän. Samassa liikkeessä olen huokaillen hipelöinyt Life and Work – Malene Birger’s Life in Pictures -kirjaa, joka eittämättä kuuluisi meidän sohvapöydälle.

Nyt olen vakuuttunut, ettei elämäni voi jatkua onnellisena, ellen saa palasta uudesta mustavalkoisesta kuosista. Haaveilen pikkulaukusta tai pussukasta, enkä todellakaan sulkisi sitä kaappiin vaan jättäisin tarkoituksella esille lipaston päälle tuomaan jatkuvaa iloa myös kotiin.

Kollaasi löytyy täältä, loput kuvat on lainattu By Malene Birgerin Pinterest- ja Facebook-sivuilta.

11 kommenttia artikkeliin ”By Malene Birger

  1. Thank you! I’m so glad you liked the post. By Malene Birger is amazing! I love the new black and white signature print. Well actually, I love everything about the brand from it’s logo to it’s shops.

 1. Ei voi olla todellista.. Mulla oli just työn alla juttu, jossa ois mun Malenen tuoksukynttilä. Heh.. This happens all the time! Oikeesti, pitäisköhän meidän tarkistaa ollaanko me jollain tavalla sukua toisillemme tms. ;)

  ps. Vastailin nyt sun 10 kysymyksen haasteeseen. Sorppa kun sain aikaiseksi tehdä sen näin myöhässä!

  1. En mä kestä! Pakko meiltä on joku yhteinen isoisoisoisoisoisoisä löytyä. Tuu joskus Helsinkiin niin pidetään sukukokous. ;) Kiva, kun vastailit. Oli kiva lukea ja tutustua kaukaiseen siskoon paremmin.

 2. Osui ja upposi. Mustavalkoinen on vain niin upea yhdistelmä. Ja MB jos kuka tuon osaa. Oih ja voih. <3

  1. No niinpä! Mustavalkoisuudessa on kiehtovaa sekin, että vaikka värit ovat samat, sillä voi luoda hyvin eri tunnelmia: klassista, graafista, raikasta, mystistä ja niin edelleen. Itse olen nirso kuosien kanssa ja suosin yleensä yksivärisiä, mutta Malenen uusi printti saa haukkomaan henkeä. Sä jos kuka tietenkin ymmärrät näiden juttujen päälle ;)

 3. Aivan ihania juttuja voi vitsi tuon putiikin kanssa!! :) Yks oma lemppari tuo MB, vaikka noiden juttuja ei multa paljon löydykkään..

  1. Kiva jos fanitat myös. On kyllä upeita tuotteita ja visuaalisia ratkaisuja! Aina sanotaan, että kyllä ne ruotsalaiset osaavat, mutta niin osaavat tanskalaisetkin. Ovat meitä valovuoden edellä näissä asioissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s