Balmuirin pop-up shop ja verkkokauppa

homevialaura_4609homevialaura_4555homevialaura_4583homevialaura_4594homevialaura_4542homevialaura_4591homevialaura_4545homevialaura_4608
Olen ennenkin kertonut, että fanitan täysillä Balmuiria. Kauniiden mallistojen ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi olen fiiliksissä siitä, että Suomessa rakennetaan kerrankin kansainvälistä brändiä jonkin muun kuin taivutetun vaalean puun tai isojen värikkäiden kuosien ympärille.

Galleria Esplanadissa on Balmuirin pop-up shop 16.4. asti, itse piipahdin tänään. Tila täynnä pellavaa, kasmiria, nahkaa, silkkiä, puuvillaa. Valkoista, mustaa, harmaata, konjakinruskeaa. I thought I had died and gone to heaven.

Hillitsin kuitenkin itseni ja nappasin tällä kertaa mukaan vain pellavaisen keittiöpyyhkeen. Kuulin kaupan päälle kivoja uutisia: Balmuir avaa kevään aikana verkkokaupan osoitteeseen www.balmuir.com.

5 kommenttia artikkeliin ”Balmuirin pop-up shop ja verkkokauppa

    1. No niin osataan! Kiittelin kassalla moneen kertaan, että ilahduttivat helsinkiläisiä pop-upilla ja tilasin toiset myyjäiset jouluksi. Balmuiria jälleenmyydään kyllä Helsingin liikkeissä, kuten Stokkalla, mutta valikoima niissä ei tietenkään ole kaiken kattava. Siksi verkkokauppa on myös meille etelän ihmisille oikein tervetullut, kun Oulussa ei ihan noin vain piipahda. :)

      1. Itse asiassa, Stockalla näkee parhaiten tuotteita. Täällä ei ole muuta mahdollisuutta kuin odotella Ystiksiä. Muutoin täällä näkee vain muutamia huiveja ja peruskynttilöitä.

  1. Kiitos vinkistä, täytyykin piipahtaa tuolla! Ja verkkokauppa pitäisi tänä päivänä olla jokaisella yrityksellä: huomaan tekeväni ostokseni enemmän ja enemmän verkon puolella. Toisaalta se on myös välillä huono juttu: yön pimeinä tunteina on tullut tilailtua aika monta hutia kotiin asti… :-D

    1. Ole hyvä, mene ihmeessä! Näin on, verkkokaupa on ehdoton. Vaikka ostokset tekisikin paikan päällä, valikoimaan tulee usein tutustuttua verkossa etukäteen. Jep! Muistan lukeneeni juttuja siitä, miten yön pikkutunneilla parin viinilasin jälkeen shoppailu on muodostunut ihan ilmiöksi. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s