Uusi kultani

homevialaura_4800
homevialaura_4786
homevialaura_4824
homevialaura_4736
homevialaura_4707
homevialaura_4833
homevialaura_4822
homevialaura_4834
homevialaura_4765
Täällä taas ja vielä tavallista mieluisammalla aiheella. Sain pienestä sympaattisesta verkkoputiikista, kahden nuoren naisen perustamasta Gauharista, muutamia todella näköisiäni tuotteita yhteistyön merkeissä. Putiikki on sama, josta tilasin aikoinaan muistitaulun, ja siten tiemme ilahduttavasti kohtasivat.

Ajattelin esitellä tuotteita omina postauksinaan, koska aarteet ansaitsevat jakamattoman huomion. Aloitan kynttilänjalasta.

Kultakuume on levinnyt tännekin asti, mutta toistaiseksi vain asusteisiin. Nyt sain myös kotiin sen puuttuvan kiiltävän palasen. Scandinaviaformin kynttilänjalka on kuin antiikkiesine, mutta modernilla twistillä. Twisti on valkoiseksi maalattu puu, joka yhdistyy messinkiin. Saman sarjan kynttilänjalkoja on eri kokoisina ja myös mustilla yksityiskohdilla. Me loves! Löydät uutuudet täältä.

Ja jep, poltamme kynttilöitä pidentyneestä päivästä huolimatta ja ympäri vuoden valoisimpinakin kesäiltoina.

4 kommenttia artikkeliin ”Uusi kultani

  1. Aivan täydellinen tuo kynttilänjalka! Kultaiset jutut muutenkin ovat nyt mieleen :) Mutta eniten kiinnitin huomiota tuohon marmoriin, oih ja voih, mun on pakko saada tuommoinen meidän olohuoneen pöydälle! Onko tuo niistä paloista, joita joskus ostit Bauhausista tms? Yritin etsiä, mutta ei sattunut silmiini, kun sinne poikkesin. Kaunista pääsiäistä teille <3

    1. Eikö olekin hurjan kaunis! Aivan ihana lisä Gauharin valikoimaan. Kulta todellakin houkuttelee nyt asusteissa ja sisustuksessa yksityiskohdissa ja maltillisina annoksina.

      Kyseessä on juuri ne Bauhausin marmorilaatat! Yhdestä paketista on kyllä riittänyt iloa pitkäksi aikaa ja moneen tarkoitukseen. Voi harmi, jos et löytänyt. Laattojen ostamisesta on jo aikaa, mutta luulisi, että heillä olisi vastaavaa valikoimassa koko ajan. Olen ihan varma, että löydät laattoja kyllä jostain rautakaupasta varsinkin nyt, kun marmori on niin trendikästä (vaikka en kyllä tiedä, kuinka paljon rautakaupoissa seurataan trendejä). ;) Onnea etsintään ja terkkuja ihanalle. <3

  2. Vaikka olenkin enemmän hopean, kuin kultaisen kaveri, on tuo kynttilänjalka kyllä todella kaunis. Jotenkin se marmorialustan kanssa yhdistettynä tuo mieleen vanhan tunnelmallisen kartanon. ;)

    1. Sama juttu! Jos pitäisi valita yksi metalli loppuelämäksi, se oli varma ja ajaton hopea. Mutta onneksi ei tarvitse, vaan kultaa voi lisätä mukaan pieninä annoksina. Vaikka tästä kerrostalokolmiosta ei saa kartanoa tekemälläkään, olet oikeassa, että kullan ja marmorin yhdistelmässä on jotain todella perinteista ja tunnelmallista, arvokasta. :) Teilläkin on tapahtunut monin paikoin edistymistä, näyttää kauniilta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s