TON Chair 14 -wieniläistuoli

homevialaura_6318

Kävin kirppiksellä. Myin pois monta Ikea-kassillista roinaa ja ostin tilalle tuolin. Maailman kauneimman ja täydellisimmän mustan TON Chair 14 -wieniläistuolin. Parasta mahdollista vaihdantataloutta.

homevialaura_6315

Tuolin paikka on oikeasti pikkuhuoneen työpöydän ääressä, mutta olen vielä aivan liian vastarakastunut siirtämään uutta perheenjäsentä sen oikealle paikalle, kodin vähiten liikennöityyn ja katseilta eniten piilossa olevaan huoneeseen, joten se saa olla nyt olohuoneen avokeittiössä.

homevialaura_6324

Laitan myöhemmin kuvia paitsi pikkuhuoneesta myös eteisestä, jossa TON (kavereiden kesken Toni) ehti myös käväistä. Lisäksi kerron erillisessä postauksessa vinkit tuolin hankintaan. Pardon my spam, mutta ehkä tästä tuleekin tuoliblogi.

homevialaura_6339

PS. Kahvi-ihmiset: muistakaa osallistua Nespresso Inissian arvontaan viimeistään huomenna torstaina 5.6.

15 kommenttia artikkeliin ”TON Chair 14 -wieniläistuoli

  1. Kiitos, Saija! Kuusi käsinojallista pöydän ääressä = täydellistä! Käsinojalliset on myös niin kauniita, etten saanut happea siellä kaupassa. Sellainenkin on joskus saatava. Kyllä rakastuneen elämä on ihanaa. ;)

 1. Niin kaunis! Sopiipas muuten hyvin noiden (meilläkin olevien) DSR tuolien kaveriksi <3 Hei ja tuoliblogi, why not ;D hehe

  1. Kiitos, Elina! Niin sopisikin tosi hyvin myös teille DSR-tuolien kaveriksi. En saisi yllyttää, mutta ota harkintaan. ;) Rapsut Zorrolle!

 2. Niin kaunis! Jaan kanssasi rakkauden klassikkotuoleihin. Tuoleja tuoleja, aina voi olla enemmän tuoleja. ;) Blogisi ulkonäköuudistus on raikas.

  1. Sanos muuta, voisin elää tuoleilla! Hyvä, etten ole ainoa tämän addiktion kanssa. ;) Kiva kuulla, että blogin uusi pohja miellyttää. Kiitos palautteesta ja rentouttavaa viikonloppua!

 3. Ihan kun teille tehty!! <3 Ihana! Olen katsonut noita samoja, mutta en osaa päättää väriä :(

  1. Kiitos komppauksesta, Sannaseni! Täytyy sanoa, että munkin mielestäni wieniläistuoli sopii meidän kodin tyyliin just eikä melkein. Mäkin mietin mustan ja valkoisen välillä, ja käsinojattoman ja käsinojallisen. Musta Chair 14 oli meille oikea tähän hetkeen, mutta kaikki aaaaivan ihania. Arvo. :D Ihanaa viikonloppua!

 4. Aivan täydellisen ihana! <3 Minulla on pahemmanlaatuinen klassikkotuoliriippuvuus. Laskeskelin tuossa eräänä päivänä hiljaa mielessäni, kun ystäväperhe oli kylässä, että pöydän ympärillä oli yhteensä viiden eri merkin tuoleja ;) Paheensa kullakin :P

  1. Kiitos, Jenni, eikö vaan olekin! Haetaanko yhdessä apua? Ei kun hetkonen, enhän mä halua päästä tästä addiktiosta eroon. :D Teilläkin on niiiin herkkuja. <3 Aurinkoista weekendiä!

  1. Thanks! Aika kuuma kaveri, eikö? Pitäisikö huolestua, jos on enemmän kiinnostunut neli- kuin kaksijalkaisista? No, on aviomieskin ihan ookoo, kunhan ei tule liikaa mun ja Tonin väliin. PS. Kiitos, kun vastasit haasteeseen ja olen otettu maininnasta. <3

   1. Melkoinen hottis! Etenkin, kun niitä hyvännäköisiä nelijalkaisia asuu huushollissa useampi kappale, mutta en usko että toimenpiteisiin on vielä ryhdyttävä. Ollos hyvä!

 5. Äärettömän kaunis <3 Itse bongasin kirppikseltä neljä samanlaista, mutta vuosikymmenien varrella elämää nähnyttä tuolia. Vielä kun ne saisi edustuskelpoiseen kuntoon :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s