Ikisuosikki: konjakinvärinen nahka

homevialaura_9873
homevialaura_8638

On September Issue -aika vuodesta, mutta syksyinen mielentila on kaukana. Kiitos viikonloppu, kun annat vielä viilettää paljain kintuin ballerinoissa ja aurinkolasit päässä.

Koska vaatekaappini päävärit ovat valkoinen, musta ja harmaa, suosin usein asusteissa ja yksityiskohdissa lämmintä konjakinväristä nahkaa. Sama linja jatkuu sisustuksessa. Vaikka heivasin jäähylle ruskean maton tunkkaisena, haluan silti, ettei kotimme ilme ole vain kylmän graafinen.

Kaikki mustavalkoiset sisustajat eivät riko väripalettiaan millään, jotkut rikkovat pastellisävyillä, toiset kirkkailla perusväreillä. Itse luotan juuri klassiseen maskuliiniseen konjakinruskeaan. Palaan tähän teemaan sisustuksessa vielä myöhemmin.

2 kommenttia artikkeliin ”Ikisuosikki: konjakinvärinen nahka

  1. Konjakinvärinen nahka on tosi kaunista! Onhan se melkoinen klassikko. Mä tykkään myös pehmentää sillä neutraalia väripalettia, niin sisustuksessa kuin vaatetuksessakin. Oma tyylini on tosin pari astetta boheemimpi, mutta nahka on juuri siitä hyvä, kun se taipuu niin moneen!

    1. Niin on, kaunis ja moneen tyyliin sopiva klassikko! Kiva, jos tykkäät myös. Konjakinvärinen nahka on myös hurmaava kuluneena ja patinoituneena, ja sopii myös niin boheemimpaan tyyliin. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s