LKOP

homevialaura_1330

LKOP, Luojan kiitos on perjantai. Se tarkoittaa kokkausta, viinilasillista ja kukkia. Mietinpä tässä, miten onnekkaita ovat he, jotka voivat kerätä leikkokukkansa omalta pihalta. Ja viedä sellaisia tuliaisiksi, kuten meidän keittiöön. Kyseessä on syyshortensia, luulisin.

homevialaura_1278
homevialaura_6531

Sain blogin kautta maisteltavaksi luomuna viljellyt, eettisesti tuotetut ja Reilun kaupan periaatteita noudattavat Live-a-Little-viinit. Tässä lasissa on kivan raikas Wildly Wicked White -valkkari. Live-a-Little on osuva nimi ainakin tälle elämästä nauttijalle, joka ei tunne kieltosanoja, jos joku tarjoaa hyvää suupalaa tai lasillista.

homevialaura_1298

Perjantai tarkoittaa myös Habitare-viikonloppua. Kiersin messut nopeasti keskiviikkoiltana ja ajattelin aluksi mennä uudestaan ajan kanssa, mutta jätänkin varmaan väliin. Instagram-kamut kyllä jakavat kiinnostavia muotoilu-uutuuksia, mutta miksi itse näin pääasiassa vain samaa vanhaa ja Jyskin järkyttäviä Eames-tuolikopioita? Tämän tuoliepisodin otin tietysti henkilökohtaisena loukkauksena.

12 kommenttia artikkeliin ”LKOP

 1. Oletpa saanut upean puskan! Näyttää tosiaan syyshortensialta. Järkyttynyt olen minäkin kuullessani uusista Eamesin kopsuista! Järkytyksistä ja loukkaantumisista huolimatta mukavaa vkl!

  1. Ihana tuliainen tosiaan! Kesällä samasta pihasta saamme välillä pioneita. :) Onhan noita kopioita riesaksi asti, eli ei mitään uutta auringon alla, mutta tunsin itseni varsinaiseksi idiootiksi, kun huonolla näölläni oikein riensin kaukaa tuolien kimppuun ihastelemaan Eames-suosikkeja mustana. Kunnes huomasin, että seisonkin Jyskin osastolla edessäni järkyttävät halpiskopiot. Ärsyttää, kun kyseessä pitäisi kuitenkin olla jonkunlainen muotoilutapahtuma, mutta onhan messuilla toki paljon hyvääkin. Samoin sinne, rentouttavaa sunnuntaita!

 2. Ihania kuvia <3
  Just tuossa pienellä kävelyllä ollessani kuikuilin omakotitalojen pihaan…syyshortensiat ovat just nyt niin kauniita! Meinasin mennä kukkavarkaisiin, mutten tohtinut. Hain sitten puistosta pihlajanoksia :)

  Ihanaa viikonloppua!

  1. Kiitos, Maria! Ja samat sanat takaisin, sinä varsinainen fredagsmys-kuvien ja -tunnelmien mestari. Heh! Pikkupojat käyvät omenavarkaissa, sisustajanaiset kukkavarkaissa. :D Pihlajanoksat ovat tosi kauniita maljakossa myös. Ihanaa sunnuntaita!

 3. Vähän samantapainen fiilis jäi itselleni myös messuista, kuin toisinto viime vuodelta. Pikaisesti ne osastot tuli kierrettyä. KLV eli kivaa viikonloppua !

  1. Moni tuntuu sanovan samaa. Ehkä jos olisi juuri muuttanut ja olisi oikeasti etsimässä monia tiettyjä juttuja, Habitaren anti olisi konkreettisempi. Itse hain yleisesti inspiraatiota ja olen muuten vain kiinnostunut alan tuulista ja uutuuksista, mutta valitettavasti monilla osastoilla tunsi olevansa vain kehäteiden sisustusjättien sivutoimipisteessä. No, ehkä tämä oli vähän kärjistetty. Onhan Habitaressa paljon hyvääkin, mutta kuten sanottu, voisi se kiinnostavampikin olla. Oma haaveeni on käydä joskus ulkomaiden sisustusmessuilla. :)

 4. Yes, I feel the same way, lucky people who can pick their daily flowers from their own gardens and beautify their home with their own labor of love. The brand you picked looks beautiful.
  I don’t know if you like red wines, but lately I have been reaching for Argentinian Malbec. There are a few good ones out there.
  Have a great week!

  1. Lucky they are! Although I prefer living in the city, the idea of your own garden is just lovely. I love red wine! It is my number one autumn wine. Usually my husband buys our wines. I have to tell him to go for the Argentinian Malbecs. :) Thank you for the tip and have a great week, too!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s