Kukkakaupan kautta kotiin

homevialaura_4206

homevialaura_4275_2

homevialaura_4154

Kukkakaupan kautta kotiin, haiskahtaa perjantailta. Leikkokukissa värillä ei ole väliä, kunhan se on valkoinen. Lilja on ikisuosikki, mutta tällä kertaa puhuttelivat pulleat neilikat ja kaveriksi freesia. Hyvä, että tiesin freesian nimeä vielä vähän aikaa sitten, mutta nyt siitä on varkain tullut yksi ehdottomista suosikeista. Tajusin jälkijunassa senkin, että hääkimpussani oli freesioita (Flower Girl NYC tiesi, mitä tekee). Leikkokukkien kanssa olen yrittänyt päästä eroon varsien pahoinpitelemisestä saksilla, joten ostin kotiin floristeilta tutun leikkurin. Ilmeisesti myös kukkaravinnetta myydään kotikäyttöön pullossa (etsin jonkun vinkistä joskus Plantagenista, mutta en löytänyt). Sellainenkin voisi olla hyvä hankinta perjantaipuskien iän pidentämiseksi.

8 kommenttia artikkeliin ”Kukkakaupan kautta kotiin

 1. Leikkuri näyttää kätevältä, voisin harkita terävän veitsen tilalle.
  Ostin kukkavirkistettä pullossa Stokkalta. Hyvä hankinta.
  Mulle ei tänä perjantaina löytynyt mieluisia kukkia maljakkoon.
  Onneksi yleensä löytyy.

  1. Stokkalle siis, kiitos vinkistä! Pikkupussi virkistettä, jonka kukkakauppa antaa mukaan, menee heti ensimmäisenä päivänä ja toisaalta, kun maljakon vettä pitäisi vaihtaa usein, tuollainen oma isompi purkki virkistettä olisi kätsy. Itsekin lähden silloin tyhjin käsin kotiin, jos ei ole mieluisia kukkia löydy. Aina ei oma maku kohtaa kukkakaupan tarjonnan kanssa tai omannäköiset ja -väriset ovat päässeet loppumaan. :)

  1. Näin on! Tosin kohta sitten siirrytään loppuvuoden sesonkikukkiin, joista muun muassa valkoinen amaryllis on suosikkini. Leikkuri on hyvä hankinta. Muutamalla eurolla välttää sen, ettei ainakaan ehdoin tahdoin kohtele kukkia kaltoin. :)

 2. Ah, tuo ensimmäinen kukkapuskakuva on aivan erityisen ihana! Freesia on yksi munkin suosikeista. Ja hei, hyvä vinkki tuollainen leikkokukkien ravinne pullossa – pistän vinkin talteen : )

  1. Kiitos Päivi ja jes, hyvä maku sulla freesioiden suhteen! Oli ihmeellinen perjantai, kun pystyi vielä ottamaan muutaman kuvan kotiin saapumisen jälkeen. Yleensä sellainen valo on muisto vain syysiltaisin, kun pääsee töistä kotiin. Sain vinkin, että ainakin Stokkalta saa ravinnetta, jos sinne tulee joskus matka. Mutta luulisi kyllä saavan joistain kasvi- ja kukkaliikkeistäkin. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s