Mixrack-lehtiteline vuosikertojen varastoimiseen

homevialaura_2459homevialaura_3517
homevialaura_5336
Ostin syyskuun Design Market -myyjäisistä Showroom Finlandin pisteeltä Tapio Anttilan suunnitteleman Mixrack-telineen. Olin pohtinut hankintaa pidempään, joten puolet alhaisempi tapahtumahinta sai nopeasti kaivamaan kuvetta. Vaan kotona huomasin, että boksista paljastui väärä väri, mustan sijaan valkoinen. Musta on hienon ryhdikäs, mutta itse hain tässä hengetöntä ilmettä: kuin lehtien ympärillä ei kehikkoa olisikaan. Kuvista näette eron. Nyt on musta myyty ja tilalla on valkoinen paikallaan työhuoneessa. Toisin kuin lähes kaikissa muissa lehtitelineissä, tässä ei esitellä muutamaa tarkoin valittua aviisia sisustuselementin tavoin, vaan Mixrack oikeasti ratkaisee lehtien säilytysongelman. Varsinkin L-kokoinen nielee vuosikerran jos toisenkin (samaa telinettä löytyy myös koossa M). Kiiltävän paperin suurkuluttaja kiittää hyvästä suunnittelusta.

4 kommenttia artikkeliin ”Mixrack-lehtiteline vuosikertojen varastoimiseen

    1. Unohtuikin mainita, ettei telineeseen silti ihan kaikki lehdet mahtuneet. :D Toki se ratkaisi pahimman pulman, mutta muutamia pinoja on vielä ikkunalaudoilla ja kaapissa. Eli varsin mahdollista, että meille tulee joskus toinen L-kokoinen. Kiva jos tykkäät, kiitos!

  1. Minulta löytyy tuo M-kokoinen. Olen tykännyt; on kaunis ja vetää tosiaan melkoisen määrän lehtiä jo tässä pienessäkin koossa. :)

    1. M-kokoinen on näppärä myös ja sekin jo tosiaan kätkee moninkertaisesti lehtiä verrattuna muihin telineisiin. :) Kiva kuulla kokemuksia, että olet ollut tyytyväinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s