Ruokailutila nyt

homevialaura_2442homevialaura_2449

Muutama kuva ruokailuryhmästä nykyisessä asussaan. Taustalle on vaihtunut ruskeakehyksisten taulujen sijaan mustat: Karl Lagerfeldin The little black jacket -juliste sekä David Ehrenstråhlen Monumental Guide to New York. Tikaun kori on suosikki jo vuosien takaa.

homevialaura_2458

Pöydästä pukkijaloilla pidän edelleen kovin, mutta IKEAn kahdeksan euron jaloilla lepäävä parinkympin pöytälevy näyttää pienine jälkine ja naarmuineen jo vähän epäsiistiltä, mutta tällä mennään edelleen.

homevialaura_2435

Mielettömän kiva vinkki muuten on toteuttaa pöytä pukkijaloille vanhasta ovesta, kuten Char and the city ja Inspired by love ovat tehneet kauniissa kodeissaan.

homevialaura_2440

Tuli tästä mieleen, että olenko outo, kun en omista yhtäkään pöytäliinaa? Siis en ensimmäistäkään. Enkä muuten tablettejakaan. Enkä kaitaliinoja. Pöytäliinat ovat pinttyneet mieleeni jotenkin tätimäisinä, mutta voisi olla aika antaa kangasparoille uusi mahdollisuus. Siinä tapauksessa kunnian saisi ryppyinen pellava, tietenkin.

4 kommenttia artikkeliin ”Ruokailutila nyt

  1. Mäkään en yhtään lämpene pöytäliinoille. Omistan vain yhden, joka on valkoinen, pellavainen ja käytössä jouluisin, jos olemme kotona. That’s it. Kaipaan tosi paljon kattauksiin sellaista ilmavuutta ja raikkautta ja pöytäliina tuntuu jotenkin tukkivalta, samoin tabletit, kaitaliinat ja kaikki nuo mainitsemasi.

    1. Tukkiva, se se on. Ja kuka hullu pyykkää jatkuvasti pöytäliinoja, kun lakanoissakin on tarpeeksi tekemistä. Mutta sitten toisinaan, juuri joskus ja jouluna, olisi kiva kattaa erityisemmin ja silloin pöytäliina tuntuu melkein olevan must, jotta spesiaali fiilis syntyy. Olen ihastunut sellaisiin over size -pellavapöytäliinoihin, jotka jatkuvat lattiaan asti. Sellaisia katselen vähän sillä silmällä ja yksi riittäisi hyvin, eli ihan samoilla linjoilla!

  2. Sama homma ja kiitos linkkauksesta! :) Yksi pellavainen liina oli täälläkin, mutta se lähti toiseen kotiin kun en vain osannut käyttää :/

    1. Ole hyvä, kamuseni! Ai sinäkin brutukseni? En tiedä, osaisinko mäkään käyttää pöytäliinaa vai onko niitä vain parempi ihastella muilla. Mutta jossain vaiheessa saatan haluta testata, yksi pellavainen ja that’s it. Ei musta mitään pöytäliinatätiä saa. Kuka ne edes pyykkäis! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s