Tervetuloa Helsinkiin, Habitat!

homevialaura_7123
homevialaura_7412
homevialaura_7482
homevialaura_71760
homevialaura_72910
homevialaura_71730homevialaura_7370homevialaura_74680homevialaura_70720homevialaura_72430Jos mietin, mikä on mielikuvani Habitatista ulkomaan reissujen perusteella, ensimmäisenä tulevat mieleen tammikalusteet, 50-lukua henkivät sirot huonekalut, pyöristetyt kulmat sekä värit petroolinsinisestä oliiviinvihreään. Kaunista, mutta ei aivan omaan makuuni (Private Blendin postauksesta näkee, mitä tarkoitan). Tänään yllätyin positiivisesti Makkaratalon juuri avatussa Helsingin Habitatissa, miten paljon tuotteita koin kuitenkin omakseni. Erityisesti ihastuin simppeliin mujimaiseen perustavaraan: akryylibokseihin, kodinhoito- ja kylpyhuonetarvikkeisiin, kehyksiin ja keittiökamoihin. Habitatin klassikko, valaisinosasto, kolahti myös. Sitä vain en osaa päättää, mitä mieltä olen Habitatin avajaismainonnasta Hesarissa: huomiota herättävää kyllä, mutta onko ranskalainen arroganssi oikea tapa lähestyä suomalaisia? Oli miten oli, tervetuloa Helsinkiin!

4 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa Helsinkiin, Habitat!

  1. Yhteen aikaan Habitat oli pakollinen kohde Pariisin messureissuilla, sieltä olen raahannut kaikenlaista kotiin. Nyt muut kohteet ovat voittaneet sen. Täytyy kuitenkin käydä katsastamassa Helsingin Habitat; Ainakin nuo kynttilät kiinnostavat.

    1. Aivan! Voin kuvitella, että Habitatista on joskus tullut tuotua kaikenlaista. Varmasti varsinkin aikana ennen verkkokauppoja ulkomaan liikkeet olivat niin eksoottisia. Helsingin Habitat kannattaa kyllä tsekata vähintään mielenkiinnosta. Itse en tällä kertaa ostanut mitään, mutta olen kyllä ihan iloinen sen rantautumisesta kaupunkiin juuri mujimaisten tuotteiden takia (siinä liike, jota todella toivoisin Suomeen).

  2. Minulla olisi huomenna tarkoitus vierailla tuolla! En ollut ulkomaanreissuilla vielä törmännyt vielä ko. liikkeeseen, eli mielenkiinnolla tutustumaan. Ainakin kuvistasi iskin heti silmäni taulunkehyksiin, sellaisille olisi tarvetta.

    1. Kiva juttu! Mene ihmeessä tutustumaan. Taulunkehyksiä, sellaisia kivan simppeleitä perusmalleja, oli seinällinen, ja toki kahdessa kerroksessa on paljon muutakin katseltavaa. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s