Vipp-ratkaisu kylpyhuoneeseen

homevialaura_0237

Kiitos kommenteistanne Suureen kylpyhuonekatsaukseen! Ajatuksenvaihdosta oli paljon hyötyä ja tiedän jo nyt, että ensi kerralla valitsen mahdollisuuksien mukaan kylpyhuoneen lattialle unidrain-kaivon ja isoa lasitettua laattaa. Uskon, kun sanotte, että iso tasainen pinta on tuhat kertaa helpompi pitää puhtaana kuin röpelöinen pieni, kun saumapinta-alaakin on merkittävästi vähemmän. Aina sitä oppii uutta, kantapään kautta ja fiksummiltaan.

homevialaura_0229

Jatkan vielä samalla kylpyhuoneteemalla. Kerroin viimeksi, että haluaisin Balmuir Portofino -kylpytakin osaksi kylpyhuoneen sisustusta. Emme kuitenkaan uskaltaneet lähteä poraamaan uusia koukkuja seinään omin päin kaakelin halkeamisen pelossa, joten oli keksittävä muuta.

homevialaura_0270

Näin mielessäni vain leikkisiä muovisia imukuppikoukkuja, joita saa olla nostamassa maasta joka ikinen päivä ja joissa on jokin mustekalatyyppinen hahmo. Mutta mitä vielä, Zarrosta löytyi tanskalaisen Vipp-merkin Suction hook -koukut tyylikkäällä mattaharjatulla teräksellä ja mustalla nupilla. Pito on todella jämäkkä (imukuppi kiinnitetään naksauttamalla nuppi) ja koukussa pysyy painavakin kylpytakki. Paketissa tulee kaksi koukkua eli optio ripustaa seinäpinnoille vielä jotain muutakin. Suosittelen lämpimästi Vippin ratkaisua irrotettavia koukkuja etsiville.

homevialaura_0219

Poikkesin myös ensimmäistä kertaa Bulevardin uuteen sisustusliikkeeseen, Vialeen. Sieltä löytyi froteeinstallaatioon piste i:n päälle, paksu mattamusta HAY-henkari.

5 kommenttia artikkeliin ”Vipp-ratkaisu kylpyhuoneeseen

  1. Oi mahtavaa, että löytyy noinkin tyylikäs ratkaisu imukuppikoukusta ja uskon, että myös toimii kun on VIPPistä kyse!

    1. Moi Tiina! Sanos muuta. Olin niin skeptinen koko imukuppi- tai tarrakoukkuajatuksen kanssa, mutta onneksi hoksasin kysyä Zarrosta. En ole aikaisemmin omistanut mitään Vippiltä, mutta tuotteista huokuu, että kyse ei ole pelkästään taidokkaasta brändäyksestä, vaan oikeasti perinteikkäästä laadusta. Koukut menevät ihan normaaleista porattavista, ei huomaa eroa. Kauniita kotiakuvia näkynyt taas teiltä! :)

      1. Mä oon ihan Vipp-fani! Täältä löytyy 2 kpl roskiksia ja saippuapumppu, rakastan niiden laatua ja ennenkaikkea ulkonäköä :)

  2. Meille ainakin K-Raudan sisustussuunnittelija kertoi suunnitteluvaiheessa, että lattiaan ei voi laittaa suurempaa laattaa kuin 10×10 viemäröintiä varten tehtävien kaatojen vuoksi. (?) Itsekin siis olisin halunnut vähemmän saumoja ja siksi isompaa laattaa.

    1. Totta puhut! Muistelen, että samaa sanottiin meille rautakaupassa ja siksi päädyin 10×10 cm kokoon. Käsitin, että isommat laatat vaativatkin unidrain-erikoiskaivon. Onnistuuko se silti jokaiseen kylppäriin ja mikä on lisäkustannus, en osaa sanoa. Mutta ainakin ensi kerralla selvitän myös isojen, tai ainakin isompien, laattojen vaihtoehdon. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s