Kaupunkilainen saunoo

homevialaura_9092

Haaveilen maailmasta, jossa jokainen arkinen purnukka sampoosta meikinpoistogeeliin olisi kaunis. Ei välttämättä ylellinen, mutta yksinkertaisen tyylikäs ilman kirkkaita huomiovärejä. Kauniin pakkauksen tekeminen ei maksa yhtään sen enempää kuin rumankaan. Miksi niitä on markkinoilla niin vähän?

homevialaura_9123

Olen joutunut taipumaan asiassa, koska iholleni sopii parhaiten apteekkityyppinen hajustamaton kosmetiikka. Peiliovien taakse kätkeytyy siis enimmäkseen sinisenkirjavia rumiluksia. Siksi ilahdun erityisen paljon niistä muutamasta kauniista purkista, jota voin käyttää. Balmain-hiussarja on yksi ihanimmista. Kylpytakki on blogin kautta saatu Balmuir Portofino.

homevialaura_9112

Kuvat ovat taannoiselta saunareissulta, tulipa mieleen sanoa muutama sana siitäkin. Meidän pienessä tuiki tavallisessa 70-luvun kerrostalossa on aivan fantastinen käytäntö: yhteisen saunan saa käydä napsauttamassa päälle juuri silloin kun haluaa. Elän käsityksessä, että yleensä tätä mahdollisuutta ei ole. Olenko oikeassa?  Toki tarjolla on myös vakiovuoromahdollisuus, mutta itselleni ajatus jonkun asian tekemisestä tismalleen samaan aikaan joka viikko tuntuu nykyään todella vieraalta – enhän katso niin TV-sarjojakaan. Toivon, että asumisen trendit olisivat pian menossa tähän suuntaan muutenkin. Jokaisen tarpeen mukaan joustava yhteisomistajuus tuntuu 2010-luvun kaupunkilaiselle paljon omemmalta kuin kaiken omistaminen itse. Jakaisin mielelläni muiden asukkaiden kesken paitsi saunan myös vaikka auton ja ison terassin.

6 kommenttia artikkeliin ”Kaupunkilainen saunoo

  1. Larussa meillä oli sama homma, sellaisilla lukkopalluroilla sait varata saunan ja jatkuvalämmitteisenä sen kun kävit nostamassa kannen varttia aiemmin ylös. Minusta sillä systeemillä sauna pysyi todella siistinä ja hyvässä kunnossa.
    Arabianrannassa ystäväni taloyhtiössä on aivan huikea saunaosasto ylimmässä kerroksessa. Voit kotona koneella varata saunan tai pelkän upean saunatuvsn. Monet illanistujaiset siellä on oltu, saunalla ja ilman.

    1. Kiva kuulla, että Larussakin on päässyt saunomaan samaan tapaan. Ja vau tuo Arabianranta! Uudemmilla alueilla varmaan panostetaankin ihan erilailla yhteisiin tiloihin ja hyvä niin. Niistä pääsee parhaimmillaan ystävätkin nauttimaan. :)

  2. Täällä liputetaan kanssa yhteiskäytön puolesta! Meillä ei valitettavasti ole saunaa taloyhtiössä, mutta onneksi löytyy yhteiskäyttöön tarkoitettu kattoterassi.

    1. Voin arvata, että olet city-naisena samoilla linjoilla. :) Vaikka saunasta pidänkin, ajatus siitä, että pienehköstä asunnosta monta neliötä menisi ”hukkaan” harvoin käytettynä tilana tuntuu todella pöhköltä. Oih, ihanaa, että teillä on kattoterassi! Frendini vanhassa asunnossa oli myös ja se jäi mieleen. Kaupungin kattojen yllä oli mahtavaa hengailla, usein naapureilta rauhassa.

  3. Hei oletko tutustunut luonnonkosmetiikkaan? Ainakin minun mielestäni esim. Joliesta löytyy vino pino simppeleitä, superkauniita purnukoita. Ja parastahan niissä on tietenkin sisältö, joka sopii ainakin minun herkälle iholleni paremmin kuin mikään apteekkikosmetiikka koskaan. Suosittelen lämpimästi testaamaan!

    1. Moi Sini! Sanotaan näin, että olen ja en ole kokeillut. Yhteen aikaan luin paljonkin luonnonkosmetiikasta ja innostuin todella. Jotain tuotteita kokeilinkin, että se oli aina vähän niin ja näin, sopivatko eteeriset öljyt ja vastaavat iholleni. Uskon edelleen luonnonkosmetiikan tehoon, mutta omalla kohdallani koin parhaaksi siirtyä takaisin todella rauhoittaviin ja hyvin siedetyistä ainesosista valmistettuihin sarjoihin, kuten La Roche Posay. Täysin en kuitenkaan ole luonnonkosmetiikan kanssa luovuttanut. :) Jolie on mielettömän ihana putiikki täynnä niin kauniita purkkeja! Kävin vähän aikaa sitten ostamassa sieltä ystävälle tuliaisia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s