YHTEYSTIEDOT

Otan mielelläni vastaan palautetta, postausideoita, kysymyksiä, yhteistyöehdotuksia ja jäätelölähetyksiä osoitteeseen homevialaura@hotmail.com.

2 kommenttia artikkeliin ”YHTEYSTIEDOT

  1. Hei, mistä löytäisin vastaavan kalenterin kannet ja vuoden 2015 kalenterin kuin Sinulla tuossa sivupalkin kuvassa silmälasien kanssa on? Voitko kiltti antaa molemmista linkin, tuossa samassa koossa kuin omasi on. Kiitos! Todella mahtava uusi blogilöytö! Onko mahdollista tialta uudet postaukset sähköpostiin?

    1. Moi! Kalenterini on Filofax Saffiano Organiser mustana. Kalenteri näkyy tässä postauksessa: http://homevialaura.com/2014/11/21/agendalla-perjantai/. Ostin omani Helsingin Akateemisesta, mutta varmasti kalenteria löytyy muualtakin, ainakin nettikaupoista. Kyseessä on siis tämä kalenteri: http://www.filofax.co.uk/saffiano-compact-organiser-0224-com-110po.html. Kiitos kauniista sanoistasi ja tervetuloa lukijaksi! Olin näköjään poistanut seuraa-mahdollisuuden, mutta nyt se löytyy taas oikeasta sivupalkista. Sieltä voit tilata postaukset sähköpostiisi. :)

Jätä kommentti