homevialaura Tumblrissa

Homevialaura_Tumblr_1
Homevialaura_Tumblr_2
Homevialaura_Tumblr_3
Homevialaura_Tumblr_4
Homevialaura_Tumblr_5
Homevialaura_Tumblr_6
Minulla välähti taas: päätin kirjautua Tumblr-kuvablogiin. Koska hei miksi ei!

No, keksin ainakin miljoona syytä miksi ei. Ensimmäiseksi roikun jo nyt tarpeeksi somessa. Toiseksi samat kuvapahaset olen jo pinnannut Pinterestissä. Mutta rakkauteni kauniita kuvia kohtaan ei tunne rajoja.

Siinä missä Pinterestissä kerään kuvia laajemmalla skaalalla omiin kansioihinsa, Tumblr-sivuni haluan edustavan yhtenäistä ja harmonista kokonaisuutta. Se kiteyttääkin oikeastaan muutamalla vilkaisulla sen, millaisesta tyylistä pidän kaikista eniten.

Valoisista kodeista, mustavalkoisuudesta, neutraaleista sävyistä, leikkokukista, tuoksukynttilöistä, liitutauluista, kahviloista ja ravintoloista, New Yorkista, Barcelonan kapeista kujista, vanhoista taloista ja toisaalta modernin minimalistisesta arkkitehtuurista, fonteista ja logoista, paperikasseista, putiikeista, koirista, merestä, jäätelöstä, raidoista, nutturoista, farkuista, valkoisista t-paidoista, kauniista asusteista…

Tumblr-uteliaisuuteni taisi lähteä siitä, kun huomasin, että omia blogikuviani on ajautunut sinne paljon. Esimerkiksi kukkavaasina toimivaa Marc Jacobs -hajuvesipulloa on re-blogattu Tumblrissa kymmeniä tuhansia kertoja. Myös Charin kauniita kuvia bongasin tämän tästä.

Tuttuun tapaan kehitin heti Tumblriinkin riippuvuussuhteen ja re-bloggasin yhdellä istumalla 250 kuvaa, kunnes sivuilla tapahtui jotain odottamatonta: You’ve exceeded your daily post limit. Mitäh! No selvä äiti, sitten en enää re-bloggaa tänään enempää.

Löydyn osoitteesta homevialaura.tumblr.com. Oletteko te Tumblrissa? Kertokaa toki linkkejänne!

7 kommenttia artikkeliin ”homevialaura Tumblrissa

 1. Oho, aika rajua – Ensin pinterest, sitten FACEBOOK ja nyt vielä tämä :D

  1. Jep, oon tällainen wild child. :D Facebook-sivut perustin blogin takia, että ehkä joku tykkää seurata postauksia niin. Tumblriin taas liityin ihan puhtaasti omista henkilökohtaisista intresseistä (vaikka siellä bloginimellä olenkin): Olen vain pahasti pahasti pahasti koukussa kauniisiin kuviin.

 2. Mä seuraan muutamaa Tumblria ja sanoisin, että jos sä, niin mäkin. Ei varmaan mee kauaa, että mullakin on oma. :D

  1. Sanoisin, että on ihan vain ajan kysymys – puhuisin minuuteista, korkeintaan tunneista – että Norpan merelliset kuvat ottavat Tumblrin haltuun. Ja sitä paitsi. Mä ainakin perustelin liittymisen myös sillä, että työn puolesta on hyvä tuntea mahdollisimman moni kanava, tietsä, että ihan senkin puolesta mä kyllä kannustan sua liittymään asap. ;)

   1. Hehee, taitaa kuitenkin mennä päiviä, koska iPad. Mutta next week, next week!

 3. Vastahan pääsin Instagramin makuun! Seurasin paria kuvablogia Tumbrissa jonkin aikaa mutta nykyään Pinterest täyttää sen aukon eämässäni. Until now I guess.

  1. Normaali-ihmisen aukot Pinterest riittää täyttäämään hyvin, ja onhan se kätsympi monella tavalla, kun kuvat säilötään kansioihin. Tämä on täysin älytön tårta på tårta -juttu, mutta näemmä koen tarvetta ilmaista itseäni näinkin. Toivotaan, ettei kukaan enää IKINÄ keksi lisää kuvienjakopalveluita. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s