Iloisia uutisia: Homevialaura ja Asennemedia

Asennemedia

Iloisia uutisia! Homevialaura on saanut kunnian liittyä osaksi Asennemediaa. Asennemedia on itsenäisten bloggaajien verkosto, joka kokoaa yhteen tyyli-, hyvinvointi-, sisustus- ja ruokablogeja, joita yhdistää asenne, energia ja inspiraatio. Homevialaura pysyy jatkossakin samassa osoitteessa ja tyylilleen uskollisena. Myös kaikki päätäntävalta sisältöjen suhteen pysyy täysin omissa käsissäni, eli en menetä pisaraakaan vapauttani, mutta saan uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja hyvien tyyppien tukiverkoston ympärilleni. Asennemediassa on mukana Jonnamaista, Luukkuja, 5Kulma, Carefree Casualness, Wellberries, Uusia Tuulia, Vaimomatskuu, Lifted, Hyvän olon kokki, Yellow mood ja Get Fit, Stay Healthy.

Homevialaura_Asennemedia

Teen jatkossakin itsenäisesti yhteistyötä omien yhteistyökumppanien kanssa, mutta Asennemedian kautta saan mahdollisuuden tarttua myös muihin, juuri minulle sopiviin prokkiksiin. Tämä on sitä, mitä olen kaivannut bloggaamiseen: uusia inspiroivia tuulia ja motivoivia haasteita, jotka pitävät mielen virkeänä ja auttavat kehittymään, mutta jotka eivät kahlitse millään tavalla. Samalla jatkan omaan tapaani ja tahtiini muita postauksiani ennen kaikkea oman kodin sisustamisesta, mutta myös urbaanista ja nautinnollisesta elämäntavasta, matkustamisesta ja tyylistä. Kiitos Asennejengi ja lukijat, kun olette siellä – tästä on hyvä jatkaa!

(Kuva: Sami Jämsen)

14 kommenttia artikkeliin ”Iloisia uutisia: Homevialaura ja Asennemedia

    1. Kiitos paljon, Sofia! Tämä tuntui juuri sopivalta etapilta ja olen oikein onnellinen mahdollisuudesta. :) Ihanaa viikonloppua!

  1. Huippujuttu, onnea! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä uudet tuulet tuovat mukanaan tänne blogin puolelle. :)

    1. Voi kiitos, Lora! Parasta on, kun te iloitsette mukana. :) Toivotaan paljon uusia inspiroivia juttuja. Aurinkoa viikonloppuun!

  2. Jihuu, tervetuloa joukkoon – mahtava saada sinut mukaan! Toivottavasti tavattaisiin pian joissakin Asennemeiningeissä :)

    1. Suurkiitos, Jonna! On niin kiva päästä osaksi Asennejengiä ja toivottavasti tosiaan tavataan pian. Ihanaa viikonloppua ja tervetuloa takaisin Espanjan postikorttimaisemista. :)

    1. Kiitos paljon, Elina! On tosi kiva päästä ottamaan vähän uusia askeleita bloggaamisen suhteen, varsinkin, kun te olette hengessä mukana. <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s